Geerts & Vanderveeren Advocaten
Leuven - Advocatenkantoor Geerts & Vanderveeren

Frederik Lintsstraat 3
3000 Leuven

016 23 78 46
016 22 91 58
     

Advocatenkantoor Geerts & Vanderveeren, Leuven. Vele jaren ervaring in fiscaal recht.

Voorstelling Geerts & Vanderveeren advocatenkantoor

Het kantoor Geerts & Vanderveeren is een nichekantoor dat zich toelegt op ondernemingsrecht. De nadruk ligt op financieel, fiscaal en vennootschapsrecht, met inbegrip van overnames van kmo’s en familiale opvolging in de KMO.

30 jaar ervaring in fiscaliteit

In het kantoor volgt Koenraad Geerts al 30 jaar alles van fiscaliteit in de ruime zin op.

Zo heeft hij veel ervaring met allerhande discussies met de fiscus. Zoals antwoorden op berichten van wijzigingen, bezwaar indienen, onderhandelingen voeren zondermeer en het voeren van allerhande gerechtelijke procedures.

Daarbij komen problemen van alle onderdelen van de fiscaliteit (personenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, registratie-rechten, successierechten, …..) aan bod.

 

Daarnaast geeft hij heel wat adviezen over al deze facetten van het fiscaal recht, meestal in combinatie met adviezen over allerhande fiscale en vennootschapsrechtelijke constructies.

Rulings en fiscale regularisaties

De laatste jaren hebben we een belangrijke praktijk opgebouwd in het aanvragen van rulings (voorafgaandelijke akkoorden met de fiscus) en het indienen van fiscale regularisaties (fiscale amnestie).

Kostenbewuste en pragmatische aanpak

Het advocatenkantoor Geerts & Vanderveeren waakt steeds over een kostenbewuste en pragmatische aanpak.

Koenraad Geerts

Koenraad Geerts is ook regelmatig spreker op seminaries, lector in de fiscale wetenschappen (Groep T, associatie K.U.L.) en schreef reeds tientallen artikels over deze niches o.a. in De Tijd (Netto) en Fiscale Wenken (Kluwer).

Verdere informatie

Voor meer info kan u terecht op http://www.solverius.be waar u ook een eerste, gratis en vrijblijvend advies kunt krijgen.

Koenraad Geerts